Kevät on täällä !

Tytöt taiteilee
Tytöt taiteilee

KEVÄTTÄ PG AREENALLA

Nyt on kevät, ja kevättä rinnassa. Meillä se tarkoittaa uusia kursseja ja uusia ryhmiä. Fat to fit alkaa 4.4. ja PG Basic treeneihin voi hypätä kyytiin koska tahansa. Ryhmissä on mukavasti porukkaa ja fiilis on korkealla.

FAT to fit

On nyt 1,5 vuotta pyörinyt ryhmä. Läskiä on sulanut monta sataa kiloa ja muuttunut iloksi ja riemuksi. Tämä ryhmä ja malli on ollut todella iloinen uusi tuulahdus PG tekemiseen. Tunneilla on aivan mieletön pöhinä ja yhteen hiileen puhaltamisen meininki.

JUNNUT

Talven treenanneet fudisjengit lähtevät nurmelle pallon perään ja uusia jengejä toivotellaan tervetulleiksi. Olemme linjanneet toimintaamme uudelleen junnujen suhteen. Uskomme meidän toiminnan tukevan kaikista parhaiten C, B ja A junnuja. Tekemämme harjoitteet ovat sen verran vaativia, että nuoremmilla on aika-ajoin haasteellista päästä täysillä mukaan liikkeiden ”syvimpään olemukseen”. Olemme vopettaneet taitoa ja fysiikkaa julmetun monelle jengille ja lukuisille eri lajeille. Tämän pohjalta olemme tulleet edellämainittuun johtopäätökseen.  Tuntihintamme (sali + ohjaus on 65€)

YRITYKSET

Yritykset ovat löytäneet PG:n. Olemme tehneet sopimuksen muutaman työnantajan kanssa heidän henkilökunnan ”liikuttamisesta”. Tulokset ovat olleet hyviä ja olemme viihtyneet erinomaisesti näiden ihmisten kanssa.

LAPSET

Lasten temppuradat yhdistettynä synttäreihin ovat olleet talven aikana todella suosittuja. Muutaman vuoden tauon jälkeen olemme jälleen harkitsemassa lasten treenien starttaamista. Tästä lisää kun saamme pohdittua käytännön järjestelyt valmiiksi.