PG ALKEISKURSSI – SYKSY 2016

PG Kalenteri 2016, TAMMIKUU
PG Kalenteri 2016, TAMMIKUU

Täällä opit kaiken tarvittavan PG jatkoihin. Kesto on 2kk. Tänä aikana teet vaikka mitä ja paljon muuta. Treeniin sisältyy ainakin paljon kehon hallintaa, temppuilua ja hauskanpitoa – ja tietenkin monta vuodatettua hikilitraa.

Treenit pidetään Tattarisuon PG areenalla (Jarrutie 1, Helsinki). Hinta 130€. Maksun voi suorittaa myös liikuntaseteleillä.

ILMOITTAUTUMINEN: TÄSTÄ

Treeniajat:

MA 18:30-20:00

TI 18:30-19:30

TO 18-19

Käy katsomassa myös PG facebook

NYT MUKAAN !!!

Kevät on täällä !

Tytöt taiteilee
Tytöt taiteilee

KEVÄTTÄ PG AREENALLA

Nyt on kevät, ja kevättä rinnassa. Meillä se tarkoittaa uusia kursseja ja uusia ryhmiä. Fat to fit alkaa 4.4. ja PG Basic treeneihin voi hypätä kyytiin koska tahansa. Ryhmissä on mukavasti porukkaa ja fiilis on korkealla.

FAT to fit

On nyt 1,5 vuotta pyörinyt ryhmä. Läskiä on sulanut monta sataa kiloa ja muuttunut iloksi ja riemuksi. Tämä ryhmä ja malli on ollut todella iloinen uusi tuulahdus PG tekemiseen. Tunneilla on aivan mieletön pöhinä ja yhteen hiileen puhaltamisen meininki.

JUNNUT

Talven treenanneet fudisjengit lähtevät nurmelle pallon perään ja uusia jengejä toivotellaan tervetulleiksi. Olemme linjanneet toimintaamme uudelleen junnujen suhteen. Uskomme meidän toiminnan tukevan kaikista parhaiten C, B ja A junnuja. Tekemämme harjoitteet ovat sen verran vaativia, että nuoremmilla on aika-ajoin haasteellista päästä täysillä mukaan liikkeiden ”syvimpään olemukseen”. Olemme vopettaneet taitoa ja fysiikkaa julmetun monelle jengille ja lukuisille eri lajeille. Tämän pohjalta olemme tulleet edellämainittuun johtopäätökseen.  Tuntihintamme (sali + ohjaus on 65€)

YRITYKSET

Yritykset ovat löytäneet PG:n. Olemme tehneet sopimuksen muutaman työnantajan kanssa heidän henkilökunnan ”liikuttamisesta”. Tulokset ovat olleet hyviä ja olemme viihtyneet erinomaisesti näiden ihmisten kanssa.

LAPSET

Lasten temppuradat yhdistettynä synttäreihin ovat olleet talven aikana todella suosittuja. Muutaman vuoden tauon jälkeen olemme jälleen harkitsemassa lasten treenien starttaamista. Tästä lisää kun saamme pohdittua käytännön järjestelyt valmiiksi.

 

Kevään 2016 ohjelma päivitetty

PG ohjelmat ovat nyt näkyvissä ”AIKATAULU” osiossa.

Mikäli seurasi etsii oheitreeniä, meillä on vielä muutama mahdollinen viikkovuoro tarjolla. Ota yhteyttä.

PG oli esittelemässä toimivaa treeniä #fressiconvention2015

Petteri ja Marko kävivät Myyrmäen Fressissä vetämässä kaksi tuntia PG treeniä Fressin henkilökunnalle. Mahtava uusi kuntokeskut, kannattaa ehdottomasti käydä tarkastamassa mestat !

FAT to fit kuntokuurin ilmoittautuminen

Läskileiri FAT to fit

ILMOITTAUTUMINEN: TÄSTÄ

Kovan luokan kuntokuuri. Täällä laihdutaan ja opitaan iloa liikunnasta ja omasta itsesta helvetin hauskassa porukassa. Nyt tehdään asioita tosissaan, mutta ei olla ikinä vakavissamme.
Pikku piruilu yhdessä perseelle potkimisen kanssa jakaa mielipiteitä, mutta TOIMII ! Kolme treeniä viikossa, osa sisällä ja välillä ulkona rehkien.

Käy katsomassa myös: FAT to fit facebook

Treeniajat:

MA 18-19
TO 19-20
SU 18-19

Treenit järjestetään PG areenalla ja sen välittömässä läheisyydessä Tattarisuon kulttuurimaisemassa (Jarrutie 1, Heslinki). Hintaa kuurilla on 330€.
Maksun voi suorittaa liikuntaseteleillä ja jotkut hyvät työnantajat ovat osallistuneet työntekijän kurssimaksuun, kun on nätisti kysytty.

Tule mukaan jos uskallat. Kolme kuukautta täysillä, jatkoa tiedossa !

ILMOITTAUTUMINEN: TÄSTÄ

Läski palaa tunneilla niin, että tirinä kuuluu !

PG ilmoittautuminen uusille on nyt auki

IMG_0036Täällä opit kaiken tarvittavan PG jatkoihin. Kesto on 2kk. Tänä aikana opit vaikka mitä ja paljon muuta. Siihen sisältyy ainakin paljon kehon hallintaa, temppuilua ja hauskanpitoa – ja tietenkin monta vuodatettua hikilitraa.

Treenit pidetään Tattarisuon PG areenalla (Jarrutie 1, Helsinki). Hinta 130€. Maksun voi suorittaa myös liikuntaseteleillä.

ILMOITTAUTUMINEN: TÄSTÄ

Treeniajat:
TI 18-19
TO 18-19

Käy katsomassa myös PG facebook

NYT MUKAAN HURJAAN JOUKKOON !