treenit

KESÄTREENIT

Kesäisin vedämme yhdistelmätreenejä, jotka sopivat myös vasta-alkajille. Niissä harjoitellaan monipuolisesti PG:a, mutta niin että kaikki pysyvät mukana. Osa kesätreeneistä vedetään pihalle.

Kesällä järjestämme teematreenejä. Näitä kannattaa seurata facebookissa.


PG BASIC

IMG_9537PG BASIC treenit soveltuvat PG harjoittelun aloittamiseen. Täällä treenataan aina ryhmän ehdoilla, niin taito- kuin voima- ja kuntotasojenkin suhteen. Harjoituksissa opetetaan kaikkia niitä taitoja mitä PG:ssä tarvitaan. Treenejä on 2-3 kertaa viikossa, kaudesta riippuen.

Mukaan voi tulla  kuntoon katsomatta. Täällä toteutuu oppimisen ilo, onnistumisen riemu ja epäonnistumisen kitkeryys. Treeneissä oppii paljon ja kunto kasvaa samalla kun liikkuvuus paranee.

PG BASIC treeneihin voit tulla maistamaan ensimmäisen kerran ilmaiseksi ilman ennakkoilmoittautumista tai rekisteröitymistä.

 


PG HARD CORE (H C)

IMG_1890PG HC treeni on kovien karjujen ja kissojen temmellyskenttää. Täällä tanner tömisee ja hiki lentää. Treenit ovat fyysisesti haastavia, mutta ei kuitenkaan ylivoimaisia. Täällä ei nostella pelkästään tankoa tai kahvakuulaa vaan otetaan miehestä mittaa.

Treenien kulku vaihtelee erittäin paljon. Jokaisella valmentajalla on oma tapansa paketoida tuntinsa. Tätä pidämme vahvuutenamme.

Aloittelijoille suosittelemme PG BASIC treenejä. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Esimerkiksi ammattiurheilijat saattavat haluta tulla suoraan HC treeneihin. On kuitenkin syytä muistaa, ettei perusteita ole välttämättä aikaa opettaa samalla tavalla ja syvyydellä kuin BASIC treeneissä.

 


FAT to fit

IMG_9528FAT to fit on tehokas kuntokuuri. Tämän kuurin kesto on 3kk ja viikoittain treenataan 3 kertaa.

Tavoitteet FAT to fit ryhmässä ovat usein kunnon kohotus, painon pudotus ja rytmin löytäminen liikuntaan ja ruokailuun. Me PG:ssä pidämme suurimpana tavoitteena liikkumisen ilon löytämistä.

Mukaan voi tulla kuntoon ja painoon katsomatta. Osa mukana olleista on ollut melko isoja ihmisiä, kun taas osa hyvinkin sutjakassa kuoressa asustelevia. Kaikki ovat saaneet treenistä tehoja irti, eikä toiminta ole kuitenkaan ollut ylivoimaista kenellekään. Treenin lisäksi FAT to fit jäsenet saavat henkilökohtaisen harjoituspäiväkirjan, harjoitusohjelma ja ohjeet ruokailun ja juomailun suhteen.

FAT to fit starttaa 3-4 kertaa vuodessa. Mukaan otetaan vielä matti-myöhäsiä kuurin alettua kahden viikon ajan, mikäli ryhmässä on tilaa.


PG oheistreeni

11006149_10153144934483007_241317609_nOheistreeni on suunnattu urheilijoille sekä joukkueille. Treenien tavoitteet asetetaan urheilijan tai joukkueen valmentajan kanssa yhdessä. Syksyn ja talven 2017 tarjolla olevat treeniajat tullaan laittamaan kalenteriin näkyviin heinäkuun aikana. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä: power.gainers@gmail.com tai 040-417 0271/marko