mitä

Tässä lyhyt kuvaus tuntitarjonnastamme:

PG BASIC

IMG_9537PG BASIC treenit soveltuvat PG harjoittelun aloittamiseen. Täällä treenataan aina ryhmän ehdoilla, niin taito- kuin voima- ja kuntotasojenkin suhteen. Harjoituksissa opetetaan kaikkia niitä taitoja mitä PG:ssä tarvitaan. Treenejä on 2-3 kertaa viikossa, kaudesta riippuen.

Mukaan voi tulla  kuntoon katsomatta. Täällä toteutuu oppimisen ilo, onnistumisen riemu ja epäonnistumisen kitkeryys. Treeneissä oppii paljon ja kunto kasvaa samalla kun liikkuvuus paranee.

PG BASIC treeneihin voit tulla maistamaan ensimmäisen kerran ilmaiseksi ilman ennakkoilmoittautumista tai rekisteröitymistä.

PG HARD CORE (H C)

IMG_1890PG H C treeni on kovien karjujen ja kissojen temmellyskenttää. Täällä tanner tömisee ja hiki lentää. Treenit ovat fyysisesti haastavia, mutta ei kuitenkaan ylivoimaisia. Täällä ei nostella pelkästään tankoa tai kahvakuulaa vaan otetaan miehestä mittaa.

Treenien kulku vaihtelee erittäin paljon. Jokaisella valmentajalla on oma tapansa paketoida tuntinsa. Tätä pidämme vahvuutenamme.

Aloittelijoille suosittelemme PG BASIC treenejä. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Esimerkiksi ammattiurheilijat saattavat haluta tulla suoraan H C treeneihin. On kuitenkin syytä muistaa, ettei perusteita ole välttämättä aikaa opettaa samalla tavalla ja syvyydellä kuin BASIC treeneissä.

PG H C treenejä on 4 kertaa viikossa. Näiden lisäksi H C ryhmäläiset voivat käydä kaikissa muissa PG treeneissä paitsi FAT to fit ryhmän treeneissä.

FAT to fit

IMG_9528FAT to fit on tehokas kuntokuuri. Tämän kuurin kesto on 3kk ja viikoittain treenataan 3 kertaa.

Tavoitteet FAT to fit ryhmässä ovat usein kunnon kohotus, painon pudotus ja rytmin löytäminen liikuntaan ja ruokailuun. Me PG:ssä pidämme suurimpana tavoitteena liikkumisen ilon löytämistä.

Mukaan voi tulla kuntoon ja painoon katsomatta. Osa mukana olleista on ollut melko isoja ihmisiä, kun taas osa hyvinkin sutjakassa kuoressa asustelevia. Kaikki ovat saaneet treenistä tehoja irti, eikä toiminta ole kuitenkaan ollut ylivoimaista kenellekään. Treenin lisäksi FAT to fit jäsenet saavat henkilökohtaisen harjoituspäiväkirjan, harjoitusohjelma ja ohjeet ruokailun ja juomailun suhteen.

FAT to fit starttaa 3-4 kertaa vuodessa. Mukaan otetaan vielä matti-myöhäsiä kuurin alettua kahden viikon ajan, mikäli ryhmässä on tilaa.

PG oheistreeni

11006149_10153144934483007_241317609_nOheistreeni on suunnattu urheilijoille sekä urheiluseuroille ja joukkueille. Tälläkin hetkellä kanssamme harjoittelee useita ryhmiä eri seuroista.

Vahvuutemme oheistreenissä on monipuolisuus ja vartavasten toiminnalliseen fysiikkatreeniin rakennetut ohjelmat ja tilat.

 

Heräsikö kysymyksiä?  Anna palaa…